Irina Begu s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Palermo

Irina Begu (100 WTA) s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului de la Palermo, după ce a trecut de croata Tereza Mrdeza (210 WTA), scor 7-5, 6-2.

616 afișări
Imaginea articolului Irina Begu s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Palermo

Irina Begu s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Palermo

Begu a condus în primul set cu 5-2, însă a avut emoţii ulterior, după ce jucătoarea venită din calificări a egalat-o, realizând două break-uri. În cele din urmă, românca şi-a adjudecat actul inaugural, iar în setul secund nu a mai avut probleme majore, cedând doar două game-uri.

În optimile de finală, Irina Begu o va înfrunta pe favorita publicului, italianca Jasmine Paolini (142 WTA). Partida va avea loc miercuri, 24 iulie.

Pentru calificarea în optimi, Irina Begu va fi recompensată cu 30 de puncte WTA şi un premiu de 2742 de euro.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici