Istvan Kovacs va arbitra meciul de deschidere de la Campionatul European U21, Polonia - Belgia

Arbitrul român Istvan Kovacs va fi la centru la meciul Polonia - Beligia, primul din cadrul Campionatului European U21 din Italia şi San Marino, care începe pe 16 iunie.

212 afișări
Imaginea articolului Istvan Kovacs va arbitra meciul de deschidere de la Campionatul European U21, Polonia - Belgia

Istvan Kovacks va arbitra meciul de deschidere de la Campionatul European U21, Polonia - Belgia

Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene sunt cei doi asistenţi care-l vor ajuta, în timp ce rezervă va fi Aleksei Kulbakov, din Belarus, iar arbitrul VAR va fi germanul Christian Dingert, ajutat de Tobias Stieler.

Meciul, care contează pentru grupa A, este programat duminică, la Reggio Emilia, la ora 19.30.

Naţionala României va debuta la Euro2019 marţi, la Serravalle, de la ora 19.30, în compania naţionalei Croaţiei (grupa C).

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici