Janos Szekely a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu FC Braşov

Mijlocaşul Janos Szekely a semnat, joi, un contract valabil până la finalul sezonului cu FC Braşov, după ce, cu o zi în urmă, a fost prezent la reunirea formaţiei Rapid şi a efectuat un prim antrenament alături de lotul condus de Viorel Moldovan.

117 afișări
Imaginea articolului Janos Szekely a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu FC Braşov

Janos Szekely (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Directorul general al FC Braşov, Constantin Zotta, a declarat, joi, că gruparea pe care o conduce are drept de prelungire a contractului cu Szekely pe încă două sezoane. "Szekely este un fotbalist pe care ni l-am dorit şi mă bucur că am reuşit să îl aducem la Braşov. A semnat astăzi (n.r. - joi) un contract până la finalul sezonului, urmând ca apoi să avem opţiune de a prelungi înţelegerea pe încă doi ani. Ne bucurăm că am bătut palma cu el, este un fotbalist valoros de care aveam mare nevoie, mai ales dacă Surdu va pleca, până la urmă, de la FC Braşov", a spus Zotta.

TITLURILE ZILEI

În vârstă de 30 de ani, Szekely a mai evoluat pînă acum la Poli Timişoara, Universitatea Cluj, Steaua Bucureşti, Volga Nijni Novgorod (Rusia) şi Korona Kielce (Polonia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici