Jaqueline Cristian a fost eliminată în optimi la BRD Bucharest Open. Programul sferturilor de finală

Parcursul lui Jaqueline Cristian la BRD Bucharest Open 2019 s-a încheiat abrupt, joi seară, în faza optimilior de finală, jucătoarea în vârstă de 21 de ani rezistând pe teren doar 50 de minute în duelul cu Elena Rybakina.

176 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian a fost eliminată în optimi la BRD Bucharest Open. Programul sferturilor de finală

Jaqueline Cristian a fost eliminată în optimi la BRD Bucharest Open. Programul sferturilor de finală

Sportiva din Kazahstan s-a impus 6-1, 6-0 şi a completat tabloul sferturilor de finală. Jaqueline Cristian nu a reuşit să repete evoluţia din partida de debut, contra Soranei Cîrstea (81 WTA), care i-a adus o splendidă victorie6-4, 4-6, 6-2. Aflată cu peste 100 de poziţii mai sus în clasamentul mondial (106 WTA, faţă de 210 WTA), Rybakina a cedat doar trei puncte pe serviciul în setul secund, în timp ce reprezentanta României a suferit mult pe lansare, având procentaje modeste (51% frecvenţă, 33% puncte câştigate pe primul serviciu, 35% puncte câştigate pe al doilea serviciu).

TITLURILE ZILEI

România rămâne, astfel, cu doar două reprezentante în cursa pentru trofeu, dintr-un total de opt aflate la start pe tabloul principal. Patricia Ţig şi Irina Begu se pot înfrunta în meci direct în semifinale.

Tabloul complet al sferturilor de finală BRD Bucharest Open 2019:

Patricia Ţig - Kristyna Pliskova (cap de serie 8)

Irina Begu - Laura Siegemund (cap de serie 6)

Barbora Krejcikova - Martina Di Giuseppe

Elena Rybakina - Viktoria Kuzmova (cap de serie 2)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici