Jaqueline Cristian şi Elena Gabriela Ruse joacă astăzi finala la dublu de la BRD Bucharest Open

Echipa formată din Jaqueline Cristian (21 de ani, nr. 245 WTA la dublu) şi Elena Gabriela Ruse (21 de ani, nr. 185 WTA la dublu) va disputa, duminică, finala la dublu a turneului BRD Bucharest Open.

376 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian şi Elena Gabriela Ruse joacă astăzi finala la dublu de la BRD Bucharest Open

Jaqueline Cristian şi Elena Gabriela Ruse joacă astăzi finala la dublu de la BRD Bucharest Open

Jaqueline Cristian şi Elena Gabriela Ruse s-au impus, în semifinale, în faţa Irinei Begu (28 de ani, nr. 47 WTA la dublu) şi a Ralucăi Olaru (30 de ani, nr. 39 WTA la dublu), cu scorul de 3-6, 6-3, 10-7 şi s-au calificat în finală.

Cristian şi Ruse le vor întâlni în finala la dublu pe Viktoria Kuzmova (21 de ani, nr. 72 WTA la dublu) şi pe Kristyna Pliskova (27 de ani, nr. 121 WTA la dublu).

Cuplul Viktoria Kuzmova şi Kristyna Pliskova s-a calificat prin neprezentarea echipei adverse formată din Aliona Bolsova şi Tereza Mrdeza.

TITLURILE ZILEI

Meciul din finala la dublu de la BRD Bucharest Open se va desfăşura duminică, 21 iulie, începând cu orele 14:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici