Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse au pierdut finala de dublu la BRD Bucharest Open 2019

Perechea română Jaqueline Cristian - Gabriela Ruse a pierdut duminică, 21 iulie, finala din proba de dublu de la turneul BRD Bucharest Open 2019.

144 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse au pierdut finala de dublu la BRD Bucharest Open 2019

Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse au pierdut finala de dublu la BRD Bucharest Open 2019

Cele două românce au fost învinse de Viktoria Kuzmova şi Kristyna Pliskova în două seturi, scor 4-6, 6-7, după o oră şi 38 de minute.

Jaqueline Cristian şi Elena Gabriela Ruse s-au impus, în semifinale, în faţa Irinei Begu (28 de ani, nr. 47 WTA la dublu) şi a Ralucăi Olaru (30 de ani, nr. 39 WTA la dublu), cu scorul de 3-6, 6-3, 10-7 şi s-au calificat în finală.

Cuplul Viktoria Kuzmova şi Kristyna Pliskova s-a calificat în finlă prin neprezentarea echipei adverse formată din Aliona Bolsova şi Tereza Mrdeza.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici