JO de Iarnă: Programul sportivilor români în a 14-a zi

Sportivii români vor participa în cea de-a 14-a zi a Jocurilor Olimpice de la Vancouver, care este programată vineri, doar în proba de bob patru persoane.

13 afișări
Imaginea articolului JO de Iarnă: Programul sportivilor români în a 14-a zi

JO de Iarnă: Programul sportivilor români în a 14-a zi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

România va fi reprezentată în proba de bob de sportivii Dănuţ Ioan Dovalciuc, Florin Crăciun, Nicolae Istrate şi Ionuţ Andrei. Primele două manşe sunt programate în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la ora 23.00, respectiv 00.35.

Ultimele două manşe vor avea loc sâmbătă spre duminică de la aceleaşi ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici