Jocurile Olimpice de la Soci: Zoltan Kelemen - locul 23 la patinaj artistic, Yuzuru Hanyu - campion olimpic

Patinatorul român Zoltan Kelemen s-a clasat pe locul 23, vineri seară, în proba masculină din cadrul concursului de patinaj artistic de la Jocurile Olimpice de la Soci, câştigată de japonezul Yuzuru Hanyu.

373 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice de la Soci: Zoltan Kelemen - locul 23 la patinaj artistic, Yuzuru Hanyu - campion olimpic

Zoltan Kelemen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kelemen a obţinut vineri un punctaj de 98.35 la programul liber, după ce joi, la programul scurt, a fost punctat cu 60.41. Românul a avut un total de 158.76 puncte.

Yuzuru Hanyu s-a impus cu un total de 280.09 puncte.

Medalia de argint a fost câştigată de canadianul Patrick Chan (275.62), iar pe locul 3 s-a clasat Denis Ten din Kazahstan (255.10).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici