Jocurile Olimpice: Gabriel Sâncrăian cucereşte MEDALIA DE BRONZ la haltere. Este a treia medalie pentru România

Gabriel Sâncrăian cucereşte medalia de bronz în cadrul categoriei 85 de kilograme. Este cea de a treia medalie a României de la Jocurile Olimpice, după cea de aur obţinută de echipa feminină de spadă şi cea deja asigurată de Horia Tecău şi Florin Mergea, care în aceste momente dispută finala de dublu.

4168 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice: Gabriel Sâncrăian cucereşte MEDALIA DE BRONZ la haltere. Este a treia medalie pentru România

Jocurile Olimpice: Gabriel Sâncrăian cucereşte MEDALIA DE BRONZ la haltere. Este a treia medalie pentru România

El a ridicat 217 kg la ultima tentativă şi cu un total de 390 kg este pe podiumul olimpic. Toate cele şase tentative ale românului au fost reuşite. Pentru delegaţia tricoloră este a treia medalie la Rio!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici