Joi are loc a doua ediţie a Galei ”Sas Gym”

Fanii sporturilor de contact sunt răsfăţaţi în această perioadă, iar joi, 13 iunie, de la ora 21:00, aceştia vor avea parte de un nou show de senzaţie.

249 afișări
Imaginea articolului Joi are loc a doua ediţie a Galei ”Sas Gym”

Joi are loc a doua ediţie a Galei ”Sas Gym”

În Club Bamboo din Bucureşti se va desfăşura a doua ediţie a Galei ”SAS GYM”, eveniment care va reuni în premieră în ţara noastră 3 luptători de top din circuitul Glory. Astfel, Dylan Salvador, Christian Baya şi Khayal Dzaniev se vor alătura “fenomenului” din România, Sorin Caliniuc, câştigătorul primei ediţii a Galei ”SAS GYM”, şi vor oferi publicului un spectacol total. Pe tabloul competiţiei se vor mai regăsi 3 dintre cei mai renumiţi sportivi români: Alexandru Irimia, Amasio Paraschiv şi Nino Pattvean, care îi vor înfrunta pe Mohammad Ghaedi, Edye Ruiz şi Nikola Todorovic.

TITLURILE ZILEI

În plus, merită amintit faptul că această gală sponsorizată de City Insurance, Superbet, Bigotti şi Tantastic şi transmisă în direct de Pro X va oferi cele mai mari premii din istoria galelor de contact din România.

Taguri:
gala,
k1,
sas gym

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici