Jonathan Rodriguez, de la FC Botoşani, a refuzat categoric un posibil transfer la Dinamo

Jonathan Rodriguez (29 de ani), mijlocaşul lui FC Botoşani, a mărturisit, marţi, că nu i-ar plăcea să joace pentru Dinamo Bucureşti, după ce a văzut cum se petrec lucrurile la formaţia bucureşteană.

256 afișări
Imaginea articolului Jonathan Rodriguez, de la FC Botoşani, a refuzat categoric un posibil transfer la Dinamo

Jonathan Rodriguez, de la FC Botoşani, a refuzat categoric un posibil transfer la Dinamo

După incidentul petrecut în prima etapă a Ligii 1, la meciul dintre Viitorul Constanţa şi Dinamo Bucureşti, unde suporterii au intrat pe teren, întrerupând partida timp de aproape 20 de minute, Rodriguez este temător în privinţa unui posibil transfer la echip pregătită de Eugen Neagoe.

”Nu cred la Dinamo. Nu, lasă. Nu, lasă. Dacă e 2-0, intră suporterii pe stadion, nu. Nu-mi place aşa. Nu, mersi. Stau aici. E mai bine”, a mărturisit mijlocaşul argentinian la conferinţa de presă de dinaintea etapei viitoare, potrivit Telekom Sport.

TITLURILE ZILEI

Jonathan Rodriguez a marcat primul gol al noului sezon din Liga I, sâmbătă, în prima rundă, contra lui Astra Giurgiu. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Rodriguez evoluează din vara anului 2017, acumulând până în prezent 58 de partide şi opt goluri. Mijlocaşul central a mai jucat pentru echipe din ţara natală, precum Deportivo Madry sau Agropecuario.

FC Botoşani va evolua sâmbătă, 20 iulie, în faţa lui FC Voluntari, în runda a doua din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici