Jucătorii şi membrii stafului FC Steaua au intrat în "silenzio stampa"

Jucătorii şi membrii stafului echipei Steaua Bucureşti au decis să intre în"silenzio stampa" începând de joi, iar informarea suporterilor despre activităţile zilnice se va face pe site-ul oficial al clubului şi pe pagina de Facebook.

172 afișări
Imaginea articolului Jucătorii şi membrii stafului FC Steaua au intrat în "silenzio stampa"

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

FC Steaua a anunţat că va onora obligaţiile contractuale cu instituţiile media deţinătoare de drepturi pentru Liga I, Cupa României şi Liga Campionilor.

Jucătorii echipei Steaua Bucureşti au mai fost în "silenzio stampa" în 2008, în timp ce antrenorul Laurenţiu Reghecampf nu a mai vorbit cu presa în luna august a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici