Juventus a câştigat, 3-1, cu Napoli

Juventus nu se dezice şi nu are rival în Serie A. Echipa pregătită de Massimiliano Allegri a înregistrat o nouă victorie în campionat. Torinezii sunt neînvinşi de la începutul sezonului. 7 etape, 7 victorii şi maximum de puncte.

222 afișări
Imaginea articolului Juventus a câştigat, 3-1, cu Napoli

Juventus a câştigat, 3-1, cu Napoli

În această ediţie, "Bătrâna Doamnă" s-a impus în faţa vicecampioanei, Napoli. Fără Vlad Chiricheş pe teren, accidentat în meciul României cu Muntenegru din Liga Naţiunilor, formaţia antrenată de Carlo Ancelotti a deschis tabela de marcaj. Pe Allianz Stadium, în minutul 10, Callejon i-a oferit pasa câştigătoare lui Mertens care a dus scorul la 1-0. Bucuria nu a durat mult, Cristiano Ronaldo nu a marcat, dar a oferit două assist-uri pentru Mandzukic şi pentru Bonucci, care au punctat în poarta lui Ospina. Mandzukic a reuşit dubla, iar Juventus s-a impus cu 3-1 şi are 21 de puncte în clasament, urmată de Napoli cu 15 puncte, de Sassuolo cu 13 puncte, de Lazio cu 12 şi AS Roma cu 10 puncte.

TITLURILE ZILEI

Marţi, 2 octombrie, Juventus va juca acasă cu Young Boys în grupa H a Ligii Campionilor, iar miercuri, 3 octombrie, Napoli va avea meci greu, acasă, cu Liverpool, în grupa C a Ligii Campionilor.

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici