Juventus Bucureşti şi ACS Poli au remizat, scor 1-1, în Liga 1

Juventus Bucureşti şi ACS Poli Timişoara au remizat la Ploieşti, scor 1-1, luni, în ultimul meci al etapei cu numărul 17.

132 afișări
Imaginea articolului Juventus Bucureşti şi ACS Poli au remizat, scor 1-1, în Liga 1

Juventus Bucureşti şi ACS Poli au remizat, scor 1-1, în Liga 1

Au marcat: Dzalamidze 82' / Abraw 10'.

0-1: Abraw înscrie cu un şut superb din afara careului. Atacantul oaspeţilor a reluat din prima, după ce balonul a fost deviat în centru de un adversar. Drăghia a fost prins puţin ieşit din poartă, astfel că n-a mai putut interveni.

1-1: Dzalamidze egalează după ce Curileac a respins în faţă un şut al lui Ţâră. Dzalamidze a venit demarcat şi a trimis în poarta goală.

În urma acestui rezultat, Dinamo vine la un punct de Astra, ultima echipă aflată pe un loc de play-off. Gaz Metan rămâne penultima în Liga 1, cu 10 puncte acumulate în 17 etape. Dinamo nu mai câştigase de două etape, de la acel 3-0 cu Juventus Bucureşti. Pentru Gaz Metan e a treia înfrângere în ultimele patru etape.

TITLURILE ZILEI

Juventus: Drăghia - Dima, Wallace, Benga, Carabela - Bărbulescu, Sesar, Călinţaru (Dzalamidze 46'), Băjenaru (Ţâră 70') - Zaharia (Petre 75'), Măzărache. Antrenor: Marin Barbu.

ACS Poli: Curileac - Ciucur, Melinte, Cînu, Ţigănaşu - Artean, Curjuric (Croitoru 78'), Munteanu, Vaşvari - Mailat, Abraw (Doman 86'). Antrenor: Ionuţ Popa.

Cartonaşe galbene: Sesar 50', Benga 64', Băjenaru 66' / Cânu 36', Artean 37', Croitoru 83'.

Arbitri: Lucian Rusandru (central), Marius Nicoară şi Adrian Mărginean (asistenţi) şi Iulian Călin (rezervă).

Observatori: Eduard Dumitrescu (CCA) şi Octavian Goga (LPF).

Stadion: "Ilie Oană" - Ploieşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici