Katheryn Mayorga, femeia care l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo de viol, şi-a retras plângerea

Katheryn Mayorga, femeia care a deschis un proces în 27 septembrie 2018, în care îl acuza pe fotbalistul Cristiano Ronaldo (34 de ani) că ar fi violat-o, şi-a retras plângerea făcută împotriva portughezului.

2166 afișări
Imaginea articolului Katheryn Mayorga, femeia care l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo de viol, şi-a retras plângerea

Katheryn Mayorga, femeia care l-a acuzat pe Cristiano Ronaldo de viol, şi-a retras plângerea

Potrivit Bloomberg, plângerea a fost retrasă într-un tribunal din Nevada, însă Mayorga nu a specificat dacă a ajuns la un acord cu Ronaldo privind acest caz.

Într-un document publicat de către nemţii de la Der Spiegel, Cristiano Ronaldo (33 de ani) a recunoscut, într-o declaraţie dată în 2009, că Katheryn Mayorga (35 de ani) a spus "nu" şi "stop" de mai multe ori înainte să întreţină relaţii sexuale într-o cameră de hotel, în 2009, în Las Vegas.

Jurnaliştii germani au scos la iveală un document creat în septembrie 2009, în care Cristiano Ronaldo era identificat drept "X", iar Mayorga primise numele de "C". Iar de aici ar fi putut începe mari probleme pentru superstarul portughez al lui Juventus Torino, pentru că actul conţine declaraţii care s-ar putea dovedi esenţiale în procesul demarat în Las Vegas.

Procesul în care Mayorga îl acuza pe Ronaldo de viol fusese redeschis de autorităţile din Las Vegas (SUA), iar fapta s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept "un celebru jucător de fotbal". Pentru că plângerea nu a conţinut nici numele jucătorului, nici descrierea lui, nici locul unde s-ar fi petrecut violul, poliţiştii americani au închis ancheta, una pe care au anunţat că o vor redeschide la nouă ani şi jumătate distanţă.

Pe 27 septembrie, Mayorga a explicat că i-a fost teamă să nu fie umilită public şi să suporte eventuala răzbunare a superstarului portughez, lucru consemnat la un tribunal din Las Vegas.

În luna martie a acestui an, New York Times a mai scris că Juventus, clubul la care este legitimat Cristiano Ronaldo, nu va participa la turneul amical International Champions Cup, din această vară, pentru a evita ca Ronaldo să fie reţinut de autorităţi îmn cadrul investigaţiei în care este acuzat de viol.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici