Kimi Raikkonen a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii

Pilotul finlandez al echipei Ferrari, Kimi Raikkonen, a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, a noua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, disputat, duminică, pe circuitul de la Silverstone.

1 afișare
Imaginea articolului Kimi Raikkonen a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii

Kimi Raikkonen a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii

Raikkonen, aflat la a doua victorie consecutivă după cea din Marele Premiu al Franţei, a fost urmat de cele două monoposturi McLaren Mercedes, conduse de campionul mondial en-titre, spaniolul Fernando Alonso, şi de liderul clasamentului, britanicul Lewis Hamilton.

Locul patru a revenit polonezului Robert Kubica (BMW Sauber), în timp ce poziţia a cincea a fost ocupată de brazilianul Felipe Massa, de la Ferrari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici