Klaus Iohannis: Sper din toată inima ca echipa naţională de fotbal să se califice la EURO 2016!

Preşedintele Klaus Iohannis spune că va urmări meciul pe care echipa naţională îl va disputa vineri seară cu Ungaria şi că speră ”din toată inima” ca România să se califice la EURO 2016.

258 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis: Sper din toată inima ca echipa naţională de fotbal să se califice la EURO 2016!

Klaus Iohannis (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

”Pentru echipa naţională de fotbal a României urmează două meciuri foarte dificile. Voi urmări meciul de diseară şi îmi doresc să demonstrăm încă o dată că talentul şi dăruirea ne vor face şi de această dată învingători. Sunt cu gândul alături de jucători şi sper din toată inima să se califice la EURO 2016. Hai România!”, a scris Iohannis pe Facebook.

România întâlneşte, în această seară, de la ora 21.45, la Budapesta, selecţionata Ungariei, într-un meci din Grupa F a preliminariilor Campionatului European din Franţa.

Luni, echipa naţională a României va juca împotriva Greciei, pe Arena Naţională, tot de la ora 21.45.

După disputarea a şase etape din Grupa F, clasamentul este următorul: 1. România - 14 puncte, 2. Irlanda de Nord - 13 puncte, 3. Ungaria - 11 puncte, 4. Insulele Feroe - 6 puncte, 5. Finlanda - 4 puncte, 6. Grecia - 2 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici