Lăcătuş a demisionat de la Steaua

Tehnicianul Marius Lăcătuş şi-a dat demisia, miercuri dimineaţă, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti, după înfrângerea, scor 3-5, din partida cu formaţia Olympique Lyon, din etapa a III-a a grupei F a Ligii Campionilor.

111 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş a demisionat de la Steaua

Lăcătuş a demisionat de la Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

Lăcătuş şi-a motivat decizia de a pleca de la conducerea tehnică a grupării din Bulevardul Ghencea din cauza ultimelor rezultate ale echipei.

"Sunt şi eu om şi în urma rezultatelor negative lucrurile nu cred că stăteau foarte bine la echipă, plus că rezultatul cu Lyon m-a durut enorm. Vroiam victoria, n-am realizat-o, m-am gânduit că lucrurile nu mergeau, plus că în urma declaraţiilor lui Gigi puteau exista interpretări şi se crea o atmosferă nu foarte prielnică. Decât să dau apă la moară cuiva, presei, am crezut de cuviinţă că e mai bine să mă retrag şi echipa să continue cu alt antrenor. A fost un an destul de bun, se putea şi mai bine, puteam obţine performanţe mai mari. Din păcate n-am reuşit. Din fiecare experienţă învăţ câte ceva şi pe viitor poate voi avea mai multă şansă", a spus Lăcătuş într-o conferinţă de presă.

TITLURILE ZILEI

Gigi Becali: Mă bucur că ne despărţim prieteni

"Mi-a spus Lăcătuş că nu mai continuă, că demisionează şi asta e. Mă bucur că ne despărţim prieteni, nu cu tam-tam ca în alte cazuri. Mi-a spus că se sacrifică el pentru binele echipei, că ar fi fost presiune în continuare pe toată lumea şi că asta ar fi cea mai bună soluţie. M-am şi consultat cu el pe cine să iau antrenor, vom vedea zilele următoare. Voi contacta 2-3 antrenori şi îl voi alege pe cel mai bun. Rămânem prieteni în continuare. Nu ştiu cine va fi antrenor. Avem superechipă, numai atac ne mai trebuie", a spus Becali.

Vezi aici palmaresul sportiv al lui Marius Lăcătuş

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici