Lăcătuş: Dacă nu marcăm, e foarte greu să scoatem un rezultat pozitiv cu Olympique Lyon

Antrenorul FC Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, luni, că este foarte greu ca echipa sa să obţină un rezultat pozitiv dacă nu marchează în partida de pe teren propriu cu Olympique Lyon, din cadrul etapei a treia a grupei F a Ligii Campionilor.

16 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Dacă nu marcăm, e foarte greu să scoatem un rezultat pozitiv cu Olympique Lyon

Lăcătuş: Dacă nu marcăm, e foarte greu să scoatem un rezultat pozitiv cu Olympique Lyon (Imagine: Mediafax Foto)

Marius Lăcătuş îşi doreşte ca în situaţia în care ratează calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, Steaua să atingă din nou faza semifinalelor Cupei UEFA.

"Cred că locul trei şi Cupa UEFA rămân de urmărit, nu ne vom da la o parte dacă aşa se va întâmpla aşa. Vrem enorm în Liga Campionilor. Dar uşor nu e. E nevoie de efort, de concentrare, de ambiţie, de agresivitate şi de şansă, pentru că jucăm cu adversari redutabili. Dacă ne calificăm în Liga Campionilor e foarte bine, dacă ajungem în Cupa UEFA, vrem măcar să egalăm performanţa din 2006, când am ajuns în semifinale. Vreau enorm ca şi CFR, şi Streaua să reuşească. Echipele de club cred că vor face bucuroşi foarte mulţi suporteri, ar fi bine pentru fotbalul românesc", a precizat Lăcătuş.

Tehnicianul a afirmat că nu există probleme în vestiarul echipei, adăugând că au fost doar unele neînţelegeri legate de modalitate de premiere pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor care s-au rezolvat.

"Ce probleme să fie în vestiar? A fost o discuţie vizavi de modalitatea de premiere pentru calificarea în grupe, lucru care s-a reglat. Toţi au înţeles modul în care s-a plătit, a fost doar o mică neînţelegere. Echipa, grupul, este unit, suntem, împreună, ne dorim rezultate bune. Nu au fost, nu sunt şi nu vor fi discuţii, iar atmosfera nu are cum să nu fie bună. Mă bazez pe experienţa jucătorilor, pe faptul că am arătat destul de bine în grupe, jucătorii vor avea o cu totul altă atitudine decât în ultimele jocuri din campionat sau Cupă", a spus tehnicianul formaţiei Steaua.

Lăcătuş a menţionat că a discutat cu fostul atacant stelist, Nicolae Dică, transferat în vară la formaţia italiană Catania, care nu a apucat să evolueze până acum decât în două partide în Serie A.

"Pentru Dică nu e un moment plăcut, e supărat că nu joacă. I-am spus să îşi vadă de treabă, e valoros şi trebuie să joace. Echipa a câştigat fără el, dar odată ce va reintra, nu cred că va mai ieşi", a explicat Lăcătuş.

Meciul Steaua - Olympique Lyon, din etapa a treia a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc marţi, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici