Larry Nassar a fost condamnat din nou la peste 100 de ani de închisoare

Larry Nassar, fostul doctor al lotului naţional de gimnastică al SUA, a primit încă o sentinţă de peste 100 de ani de închisoare, fiind găsit vinovat de acuzaţiile de abuz sexual aduse de foste sportive, scrie BBC.

2184 afișări
Imaginea articolului Larry Nassar a fost condamnat din nou la peste 100 de ani de închisoare

Larry Nassar a fost condamnat din nou la peste 100 de ani de închisoare

Larry Nassar, fostul doctor al lotului naţional de gimnastică al SUA, a primit o nouă sentinţă de până la 125 de ani de închisoare pentru molestarea unor tinere atlete de la un centru din Michigan, potrivit BBC.

"Îmi este imposibil să transmit cât de rău îmi pare pentru fiecare dintre cei implicaţi", a spus Nassar înainte de a primi pedeapsa pentru a treia şi ultima condamnare.

Numărul femeilor care îl acuză pe doctorul Nassar de abuz a crescut la peste 265.

TITLURILE ZILEI

Condamnarea din această zi a venit după zeci de mărturii ale victimelor lui Nassar. Mai mult de 200 de femei au prezentat declaraţii de impact cu privire la abuzurile suferite în cele două runde de audieri.

Cu toate că doctorul Nassar şi-a cerut scuze, judecătorul Cunningham i-a amintit că în cadrul unui interviu, înainte de a-şi primi sentinţa, acesta a declarat că nu este vinovat de nimic.

Fostul medic de 54 de ani, care a fost de asemenea condamnat la 60 de ani pentru pornografie infantilă, a declarat instanţei: "Imaginile mărturiilor voastre vor fi prezente pentru totdeauna în gândurile mele".

Însă judecătorul i-a respins scuzele, spunând: "Nu sunt convins că înţelegeţi cu adevărat că ceea ce aţi făcut a fost greşit. În plus, nu vă daţi seama de impactul devastator pe care l-aţi avut asupra victimelor, familiilor şi prietenilor lor. În mod clar, sunteţi în negare".

Anterior, acesta a primit 175 de ani de închisoare, după ce a pledat vinovat la acuzaţiile de abuz sexual aduse de foste sportive.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici