Legendara Chris Evert ridică ştacheta: Voi fi şocată dacă Halep nu câştigă cel puţin un Grand Slam în 2018

Chris Evert (SUA), primul lider din Era Open, se aşteaptă ca Simona Halep, actuala regină a WTA, să cucerească cel puţin un turneu de Grand Slam sezonul viitor.

1033 afișări
Imaginea articolului Legendara Chris Evert ridică ştacheta: Voi fi şocată dacă Halep nu câştigă cel puţin un Grand Slam în 2018

Legendara Chris Evert: Voi fi şocată dacă Halep nu câştigă cel puţin un Grand Slam în 2018

Singurul regret al Simonei Halep (26 de ani) este că nu a cucerit un turneu de Mare Şlem, însă românca ar trebui să rupă norii în 2018, crede marea campioană Chris Evert (62 de ani). Într-un interviu acordat publicaţiei "Times of India", Evert a prefaţat noul sezon din tenisul feminin, ridicând ştacheta pentru Halep.

"Cred că anul viitor o vom vedea pe Vika Azarenka la capacitate maximă, iar Maria Şarapova îşi va îmbunătăţi şi ea jocul. Dacă va rămâne sănătoasă, Şarapova va fi o forţă de luat în seamă! Kvitova s-a întors, Serena va reveni şi ea. Apoi urmează jucătoarele aflate pe val: Garbine Muguruza, care are un potenţial fantastic, şi Simona Halep! Voi fi şocată dacă Halep nu câştigă cel puţin un Grand Slam în 2018!"

Chris Evert e considerată drept una dintre cele mai avizate voci din tenis, având un palmares ameţitor. Legendara jucătoare americană a câştigat 18 titluri de Grand Slam la simplu în întreaga carieră şi spune că şi Simona Halep putea triumfa în turneele majore dacă gestiona altfel meciurile importante.

"Halep aproape că a avut un an grozav! Simona ar fi trebui să câştige la Roland Garros, ar fi trebuit să câştige la Wimbledon şi ar fi putut triumfa chiar şi la US Open! Doar că a pierdut meciurile mari! Cred că sezonul viitor va fi unul de pus în ramă!", a conchis Evert.

Românca Halep a fost la un pas să cucerească titlul de la Roland Garros în 2017, însă a cedat finala cu Jelena Ostapenko după ce a condus cu set şi 3-0, scor final 6-4, 4-6, 3-6.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici