Lewis Hamilton a făcut istorie în cursa de Formula 1

  • Mercedes a fost în pole position în toate cursele din acest sezon de Formula 1
  • Schumacher a stabilit recordul de 91 de victorii în 2006, la Shanghai
  • Hamilton a terminat la 25 de secunde faţă de coechipierul Bottas
824 afișări
Imaginea articolului Lewis Hamilton a făcut istorie în cursa de Formula 1

Lewis Hamilton a făcut istorie în cursa de Formula 1

Recordul lui Schumacher, de 91 de victorii în Formula 1 părea până astăzi de nedepăşit.

Lewis Hamilton l-a bătut, însă, în Marele Premiu al Portugaliei, după începuse cursa din al 97-lea pole position din carieră. A fost cu mult peste restul plutonului. Cu aproape jumătate de minut.

Şi cu crampă la picior, tot a reuşit să stabilească cel mai rapid tur al Grand Prix-ului şi, în acelaşi timp, din istorie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici