Liga 1 | Astra - Viitorul s-a încheiat 1-1, în etapa a şasea

Astra - Viitorul este partida care a tras cortina peste etapa a şasea a Ligii 1. Meciul de la Giurgiu s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, ambele goluri fiind marcate de echipa lui Dan Alexa.

130 afișări
Imaginea articolului Liga 1 | Astra - Viitorul s-a încheiat 1-1, în etapa a şasea

Liga 1 | Astra - Viitorul s-a încheiat 1-1, în etapa a şasea

În minutul 39, Gabi Tamaş a marcat în propria poartă. La primul meci de la revenirea în Liga 1, fundaşul şi-a împins mingea în propria poartă, după un corner. Două minute, Astra a restabilit egalitatea, prin Valentin Gheorghe, după o acţiune individuală frumoasă a celui intrat în teren în locul lui Albert Stahl.

S-a încheiat 1-1, iar Viitorul rămâne la două puncte în spatele liderilor CFR Cluj şi Poli Iaşi. Astra ocupă, în continuare, un loc de play-out.

Echipa de strat a Astrei Giurgiu: Kitanov - Bruno, G. Tamaş, Graovac, Radunovic - Simion, Răduţ, Crepulja - Stahl, Tounkara, Fl. Matei.
Rezerve: Lazar, Dima, Biceanu, Ajayi, Moise, V. Gheorghe, Begue

Echipa de start a Viitorului: Căbuz - Mladen, Ţîru, Ghiţă, Filip - Achim, Artean, Houri - Eric, Iancu, Ganea
Rezerve: Cojocaru - Dulca, Leca, Rivaldinho, Houri, Filip, Calcan

Taguri:
astra,
viitorul,
liga 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici