Liga I: Astra - Poli Iaşi 1-2. Moldovenii au câştigat, deşi au jucat în inferioritate numerică

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, de Poli Iaşi, într-o partidă din etapa a 15-a din Liga 1. Moldovenii au revenit spectaculos, deşi au fost conduşi şi au jucat în 10 jucători din minutul 41.

172 afișări
Imaginea articolului Liga I: Astra - Poli Iaşi 1-2. Moldovenii au câştigat, deşi au jucat în inferioritate numerică

Liga I: Astra - Poli Iaşi 1-2. Moldovenii au câştigat, deşi au jucat în inferioritate numerică

În minutul 41, Andrei Sin, de la Politehnica Iaşi, a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben, iar două minute mai târziu, Valentin Gheorghe a înscris primul gol al meciului, pentru Astra Giurgiu.

În minutul 51, Platini a restabilit egalitatea între cele două echipe pentru ca opt minute mai târziu Andrei Cristea să execute perfect un penalty acordat de centralul partidei după ce Belu a comis un henţ în interiorul careului şi să întoarcă tabela în favoarea moldovenilor.

TITLURILE ZILEI

Echipele de start:

Astra: Lazar - Belu, Bejan, Cestor, Radunovic - Mrzljak - Begue, N. Roşus, Biceanu, V. Gheorghe - Alibec

Poli Iaşi: Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Sins - Qaka - Sanoh, L. Carlos, Flores, P. Petre (Panţîru 46) - Cristea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici