LIGA I: Concordia Chiajna - Oţelul Galaţi, scor 1-1

Echipa Concordia Chiajna a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I, aceasta fiind prima remiză a celor două grupări în actualul sezon.

259 afișări
Imaginea articolului LIGA I: Concordia Chiajna - Oţelul Galaţi, scor 1-1

LIGA I: Concordia Chiajna - Oţelul Galaţi, scor 1-1 (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Oaspeţii au deschis scorul prin Astafei, în minutul 48, gazdele reuşind egalarea prin Alin Zaharia, în minutul 65.

0-1: Popescu a centrat din partea stângă şi Astafei a reluat balonul în plasă din 4 metri. După marcarea golului, Astafei şi-a ridicat tricoul de joc şi pe dedesubt avea un alt tricou pe care scria "Salvaţi Roşia Montana".

1-1: Strătilă a centrat din partea dreaptă şi Alin Zaharia a reluat balonul în plasă cu o lovitură de cap de la 6 metri.

Concordia Chiajna: Râmniceanu - Creţu, Leca, Melinte, Savin - Neagu (Strătilă '53), Coşereanu (A. Zaharia '61), Purece, Roşu - Onduku, Wellington (Florea '76). Antrenor: Ionuţ Chirilă.

TITLURILE ZILEI

Oţelul Galaţi: Brăneţ - Cojoc, Mişelăricu, Sârghi, Popescu - Antunes (Adăscăliţei '86), Giurgiu, Milea (Filip '68) - Băjenaru (Henrique '80), Astafei, Iorga. Antrenor: Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Savin '90+3 / Mişelăricu '52, Astafei '72, Antunes '79.

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Daniel Hulubei, Andrei Constantinescu (asistenţi) - Cristina Babadac (rezervă).

Observatori: Ionuţ Calancia, Aron Huzu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici