Liviu Dragnea: Un stelist şi un rapidist au alocat bani pentru sala polivalentă a CS Dinamo

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi, cu ocazia inaugurării sălii polivalente a CS Dinamo, că el, un rapidist, şi primul ministru Victor Ponta, un stelist, au alocat bani pentru finalizarea lucrărilor la arena din complexul sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare.

429 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Un stelist şi un rapidist au alocat bani pentru sala polivalentă a CS Dinamo

Liviu Dragnea (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

"Să vă spun un secret, sper să nu mă remanieze premierul pentru asta, când s-a croit bugetul, am discutat cu domnul Ponta şi i-am spus că un stelist şi un rapidist alocă bani pentru sala clubului Dinamo. Dar nici măcar nu a ezitat şi a alocat sumele necesare pentru finalizarea acestei săli", a spus Dragnea.

Chiar dacă el a alocat ultima tranşă de bani pentru finalizarea sălii polivalente, vicepremierul a ţinut să îi felicite şi pe ceilalţi miniştri dinaintea sa care au alocat sumele necesare construcţiei. "Este emoţionant, avem aici un club cu o mare istorie, cu multe medalii şi, dincolo de echipele cu care ţinem noi la fotbal, aici este altceva. Aici este foarte multă muncă şi foarte mult talent. Am avut şansa să aloc ultimii bani pentru finalizarea acestei săli, dar e corect să fie felicitaţi toţi miniştrii dinaintea mea care au continuat finanţarea. Acest loc va crea condiţiile pentru alţi copii de a realiza performanţă, pentru că cel mai important brand de ţară al nostru a fost, este şi va rămâne sportul românesc", a precizat Dragnea.

Liviu Dragnea a afirmat, în glumă, că un stelist şi un rapidist au făcut mai multe pentru CS Dinamo decât un dinamovist, făcând referire la ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe. "Şi o mică răutate acum, vom face şi o sală de gimnastică şi un bazin, aici, la Dinamo. Un stelist şi un rapidist vrem să arătăm că facem mai mult decât un dinamovist", a subliniat Dragnea.

Liviu Dragnea şi Victor Ponta au primit, cu această ocazie, câte un tablou în care se aflau fotografii ale unor campioni dinamovişti. Ponta a afirmat că va aşeza tabloul în biroul său.

"Se ştie că eu am practicat sport la un club rival, dar e o mare onoare să fiu aici alături de foşti mari campioni care au făcut performanţă nu doar pentru Dinamo, ci şi pentru România. Sportul nu înseamnă doar fotbal, ci şi alte discipline de echipe, iar astăzi se inaugurează o sală cum nu cred că alte cluburi au. Mă bucur că în mandatul meu s-au dat ultimele fonduri pentru ca această sală să fie finalizată. Sper ca sportivii să câştige de fiecare dată când sunt cei mai buni şi cei de acum să reediteze performanţele celor dinaintea lor. La mine în birou am o colecţie de obiecte sportive şi chiar dacă aici sunt reprezentaţi sportivi ai clubului Dinamo, vă asigur că acest tablou se va regăsi în biroul meu", a spus Ponta.

CS Dinamo a sărbătorit, joi, 65 de ani de la înfiinţarea clubului şi a inaugurat Sala Polivalentă din cadrul Complexului Sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici