Luchin: Sabău lucrează foarte mult pe fazele defensive

Fundaşul formaţiei FC Timişoara, Srdjan Luchin, a declarat, miercuri, că antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, care a venit la echipa bănăţeană în această vară, lucrează foarte mult la fazele defensive.

200 afișări
Imaginea articolului Luchin: Sabău lucrează foarte mult pe fazele defensive

Luchin: Sabău lucrează foarte mult pe fazele defensive (Imagine: Mediafax Foto)

"La noi, la fundaşi, s-a lucrat foarte mult pe poziţionarea în teren şi s-a lucrat foarte mult pe fazele defensive, în funcţie de anumite situaţii de joc. S-a lucrat foarte mult şi pe faza fizică, iar cerinţele noului antrenor sunt clare şi fiecare jucător va şti exact ce are de făcut în teren", a spus Luchin.

Fundaşul echipei bănăţene s-a declarat mulţumit de rezultatul primului meci amical pe care formaţia sa l-a câştigat în faţa campioanei Ungariei, Debrecen VSC, cu scorul de 4-0. "Suntem bucuroşi că meciul a trecut cu bine, fără incidente majore, iar de acum vor urma jocurile de pregătire în care va trebui să ne legăm anumite relaţii de joc. Noi ne cunoaştem bine, pentru că jucăm de ceva timp împreună, dar mai sunt câteva lucruri de pus la punct. În plus a venit şi un antrenor nou care are alte cerinţe. Jucătorii noi s-au integrat bine şi sperăm să ne ajute în acest campionat", a adăugat Luchin.

TITLURILE ZILEI

Fundaşul nu a evoluat în prima partidă a zilei, cu Debrecen, însă a precizat că îi pare rău de accidentarea pe care a suferit-o atacantul Gueye Mansour în timpul meciului. "Îmi pare rău pentru Mansour. Am auzit că s-a jucat mai dur acest meci şi e păcat că în penultima zi de cantonament să se accidenteze aşa. Cine ştie cât va sta pe margine. Am vorbit cu el şi mi-a spus că are dureri mari la genunchi".

Atacantul Gueye Mansour s-a accidentat la genunchiul drept în minutul 23 al partidei cu Debrecen, după o intrare din spate a unui adversar. După zece minute, senegalezul nu a mai putut continua partida şi a fost schimbat cu Winston Parks. Mansour va fi supus, joi, unui test RMN, la Timişoara.

FC Timişoara va juca, tot astăzi, de la ora 19.30, o nouă partidă cu Debrecen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici