Lucian Goian vrea să îşi caute echipă

Fotbalistul dinamovist Lucian Goian a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că nu a fost anunţat de faptul că a fost pus pe lista de transferuri şi a precizat că, după ce va afla ce pretenţii financiare are conducerea FC Dinamo, îşi va căuta o echipă la care să se transfere.

20 afișări
Imaginea articolului Lucian Goian vrea să îşi caute echipă

Lucian Goian vrea să îşi caute echipă (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu m-au anunţat nimic. Normal era să-mi spună şi mie ce s-a hotărât. Dacă aşa s-a hotărât înseamnă că asta e cea mai bună decizie şi nu vreau să o comentez. Nu ştiu ce voi face în continuare. Cred că voi vorbi cu conducerea să văd ce pretenţii are, în ce condiţii mă pot transfera şi cât cer pe mine. Apoi o să-mi caut o echipă", a spus Goian.

Deşi decizia Consiliului de Administraţie a fost postată pe site-ul oficial al clubului, nici Cristian Pulhac nu a fost anunţat că a fost pus pe lista de transferuri. "Nu m-a anunţat nimeni nimic. Eu sunt la recuperare acum. Aştept să mă anunţe cineva şi apoi pot comenta", a spus Pulhac, aflat în perioada de recuperare după o accidentare.

TITLURILE ZILEI

Consiliul de Administraţie al FC Dinamo a decis punerea pe lista de transferuri a jucătorilor Lucian Goian şi Cristian Pulhac, iar Gabriel Torje şi Adrian Ropotan au primit un ultim avertisment pentru atitudine neprofesionistă, care a adus prejudicii de imagine clubului. Torje şi Ropotan vor fi puşi pe lista de transferuri la prima abatere. La aceste sancţiuni se adaugă şi amenzile de câte 5.000 de dolari, anunţate de conducerea clubului în această săptămână. "Pe această cale, Consiliul de Administraţie le atrage atentia tuturor jucătorilor aflaţi sub contract cu FC Dinamo că orice abatere disciplinară care lezează imaginea clubului va fi sancţionată cu excluderea din lot. Indiferent de nume, orice jucător va fi pus pe lista de transferuri!", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici