Luis Ibanez, primul jucător transferat de la Dinamo Zagreb la Steaua Roşie Belgrad din 1987

Fundaşul argentinian Luis Ibanez va fi transferat de la Dinamo Zagreb la Steaua Roşie Belgrad, aceasta fiind prima mutare între cele două echipe după 1987, anunţă presa internaţională.

139 afișări
Imaginea articolului Luis Ibanez, primul jucător transferat de la Dinamo Zagreb la Steaua Roşie Belgrad din 1987

Luis Ibanez, primul jucător transferat de la Dinamo Zagreb la Steaua Roşie Belgrad din 1987 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rivale eterne din motive politice, Dinamo Zagreb şi Steaua Roşie au ajuns la un acord pentru un jucător pentru prima oară din 1987, atunci când Robert Prosinecki era transferat de la echipa croată la cea sârbă.

Luis Ibanez, în vârstă de 26 de ani, era legitimat la Dinamo Zagreb din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici