Lupta pentru Balonul de Aur se va da între Ronaldo şi Neuer, crede Hagi

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, miercuri, că lupta pentru Balonul de Aur se va da între atacantul portughez Cristiano Ronaldo şi portarul german Manuel Neuer, precizând că al treilea finalist, argentinianul Lionel Messi, nu a fost în cea mai bună formă în acest an.

106 afișări
Imaginea articolului Lupta pentru Balonul de Aur se va da între Ronaldo şi Neuer, crede Hagi

Lupta pentru Balonul de Aur se va da între Ronaldo şi Neuer, crede Hagi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Toţi trei merită, e greu să alegi pentru că fiecare în parte a făcut lucruri bune în acest an. Neuer fiind campion mondial are un atu, însă nu poţi să treci cu vederea cum a jucat Ronaldo în acest an. Din păcate, cu echipa naţională nu a făcut-o. Messi a făcut lucruri extraordinare, dar nu a fost în cea mai bună formă a lui. Aşa că eu cred că între Cristiano Ronaldo şi Neuer va fi lupta", a spus Hagi.

Portarul Manuel Neuer, campion mondial cu naţionala Germaniei, atacantul Lionel Messi, finalist al Cupei Mondiale cu Argentina şi atacantul portughez Cristiano Ronaldo, câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid, sunt cei trei finalişti pentru trofeul Balonul de Aur FIFA 2014. Câştigătorul vor fi desemnat în urma voturilor căpitanilor şi selecţionerilor echipelor naţionale, dar şi a reprezentanţilor presei internaţionale.

TITLURILE ZILEI

Balonul de Aur va fi decernat la 12 ianuarie 2015, la Zurich.

Managerul tehnic Gheorghe Hagi şi jucătorii Boban Nikolov, Alexandru Mitriţă, Alexandru Buzbuchi, Bogdan Ţâru, Florin Tănase şi Florinel Coman au participat, miercuri, la lansarea parteneriatului Academiei Gheorghe Hagi şi grupării FC Viitorul cu Automobile Bavaria Group. Academia şi gruparea din Liga I au primit în folosinţă o flotă din cinci automobile Mini, modelele Hatch, Paceman şi Countryman. Cu această ocazie, Automobile Bavaria Group a lansat şi modelul Mini Paceman Gheorghe Hagi Edition, personalizat cu numele fostului internaţional şi numărul 10 pe care l-a purtat pe tricou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici