Madison Keys şi Naomi Osaka completează careul de aşi la US Open

Madison Keys a învins-o miercuri seara pe Carla Suárez Navarro cu 6-4, 6-3 si are ocazia de a bifa o nouă finala la US Open dacă va trece de cealaltă semifinalistă, Naomi Osaka, care a învins-o la rândul ei pe Lesia Tsurenko cu 6-1, 6-1.

363 afișări
Imaginea articolului Madison Keys şi Naomi Osaka completează careul de aşi la US Open

Madison Keys şi Naomi Osaka completează careul de aşi la US Open

Conform wtatennis.com, succesul americanei a venit în urma unei prestaţii solide la serviciu, dar şi a "loviturilor adânci", care au incomodat-o în permanenţă pe Navarro.

"Cred că fac tot ceea ce pot pentru a mă pune în situaţia de-a avansa la Grand Slamuri. Cred că mă simt mai confortabil în aceste momente importante cum a fost meciul din seara aceasta", a declarat jucătoarea de pe locul 14 WTA.

Pentru Keys urmează duelul cu Osaka (nr. 19 WTA), pe care o conduce cu 3-0 în meciurile directe şi care are şansa de a se califica pentru prima oară într-o finală a unui turneu major.

TITLURILE ZILEI

Sportiva din Japonia n-a avut nevoie decât de 58 de minute pentru a trece de Tsurenko. "Sferturile de finală au fost un fel de obiectiv mintal pentru mine, ca de fiecare dată când joc la un Grand Slam. După ce am ajuns în sferturi, vreau mai mult şi simt că trebuie să mă concentrez din nou şi să tot încerc", a spus Osaka pentru wtatennis.com.

Naomi Osaka este cea mai tânără jucătoare care ajunge în semifinale la US Open după Caroline Wozniacki, care realiza performanţa în 2010, la 20 de ani. Totodată, Osaka este prima jucătoare de tenis din Japonia care se califică într-o finală de Grand Slam după Kimiko Date (Wimbledon, 1996).

În cealaltă semifinală se vor întâlni, în premieră, Serena Williams (favorită 17) şi Anastasija Sevastova (favorită 19).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici