Mama lui Cristiano Ronaldo, despre fiul său: Era trist, mi-a spus că nu poate face miracole

Maria Dolores dos Santos Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo (34 de ani), a dezvăluit ce i-a transmis fiul său după eliminarea lui Juventus din Liga Campionilor şi cum se simte portughezul după ce va lipsi pentru prima dată în ultimii nouă ani din semifinalele competiţiei.

858 afișări
Imaginea articolului Mama lui Cristiano Ronaldo, despre fiul său: Era trist, mi-a spus că nu poate face miracole

Mama lui Cristiano Ronaldo, despre fiul său: Era trist, mi-a spus că nu poate face miracole

După 1-1 în turul de la Amsterdam, Ronaldo a deschis scorul pentru Juventus în minutul 28 al confruntării de pe teren propriu, însă van de Beek (34') şi Matthijs de Lig (67') au adus calificarea lui Ajax în semifinalele Ligii Campionilor şi, implicit, eliminarea lui Juventus. Mama lui Cristiano a povestit presei portugheze ce a vorbit cu fiul său, după meciul disputat marţi seară.

"Era trist, şi-ar fi dorit să ajungă în finală, dar voi fi alături de el pentru următorul sezon. Mi-a spus <Mamă, nu pot face miracole!>. În campionat merge bine, dar în Liga Campionilor a lipsit puţin noroc. Nu mai putem face nimic, viaţa merge înainte", a declarat Dolores Aveiro, citată de Gazetta Dello Sport.

TITLURILE ZILEI

Ultima oară când Cristiano Ronaldo a ratat semifinalele Ligii Campionilor se întâmpla în sezonul 2009/2010, când Real Madrid era eliminată de Olympique Lyon în optimile de finală ale competiţiei, după 2-1, la general. De la acel moment, portughezul a câştigat alături de madrileni de patru ori cel mai important trofeu european, în 2013/2014, 2014/2015, 2016/2017 şi 2017/2018.

Transferat de Juventus la începutul acestui sezon, CR7 este foarte aproape de a câştiga titlul în Serie A, echipa lui Allegri având un avans de 17 puncte faţă de Napoli, cu şase etape înainte de finalul sezonului. În această stagiune, cvintuplul câştigător al Balonului de Aur a marcat 26 de goluri în toate competiţiile şi a oferit 12 pase decisive.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici