Manea: Adrian Iordache este în probe la Rapid

Atacantul echipei FC Argeş, Adrian Iordache, se află în probe la formaţia Rapid Bucureşti, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul tehnic al grupării giuleştene, Nicolae Manea.

371 afișări
Imaginea articolului Manea: Adrian Iordache este în probe la Rapid

Manea: Adrian Iordache este în probe la Rapid (Montaj foto)

"Iordache este în probe. El se antrenează cu Rapid, dar nu ştiu dacă va rămâne. Antrenorul Viorel Hizo este cel care va decide dacă îl păstrează sau nu în lot", a spus Manea.

Adrian Iordache, în vârstă de 27 de ani, a jucat în sezonul trecut la FC Argeş, echipă retrogradată în Liga a II-a, în urma scandalului de corupţie din fotbalul românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici