Maradona nu crede că Messi îi poate egala performanţele: „Este în declin”

Diego Maradona este de părere că Lionel Messi nu ar putea să egaleze performanţele sale dacă ar ajunge la un club precum Napoli, menţionând că Messi este ”în declin”, conform AS.

261 afișări
Imaginea articolului Maradona nu crede că Messi îi poate egala performanţele: „Este în declin”

Maradona nu crede că Lionel Messi poate egala performanţele sale şi spune că acesta se află ”în declin”

Maradona a petrecut şapte ani la Napoli, timp în care i-a ajutat pe napolitani să câştige de două ori campionatul, o dată Cupa Italiei şi o dată Supercupa Italiei. De asemenea, alături de Napoli, Maradona a cucerit Cupa UEFA în sezonul 1988-1989.

Întrebat dacă Messi ar putea să facă performanţă la o echipă precum Napoli, Maradona a declarat că nu consideră că Lionel Messi poate egala performanţele obţinute de el.

După remiza dintre Napoli şi Barcelona (scor 1-1) din Liga Campionilor, Maradona spune că Lionel Messi se află ”în declin”.

„Messi nu a trăit viaţa pe care am trăit-o eu. Leo poate juca extraordinar în Napoli, dar el nu ar putea face lucrurile pe care l-am făcut eu. Le doresc celor de la Napoli să aibă parte de un Messi deşi San Paolo este al lui Diego”, a spus Diego Maradona, pentru AS.

Maradona şi Messi sunt deseori comparaţi când vine vorba despre dezbaterea celui mai bun jucător al tuturor timpurilor. Celor doi argentinieni li se alătură nume precum Pele, Johan Cruyff sau Cristiano Ronaldo.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici