Maradona, suspendat trei etape după un conflict cu Olăroiu

Antrenorul echipei Al-Wasl, Diego Armando Maradona, a fost suspendat trei etape de Federaţia de Fotbal din Emiratele Arabe Unite, după ce în urmă cu câteva săptămâni a avut un incident cu antrenorul formaţiei Al Ain, Cosmin Olăroiu.

427 afișări
Imaginea articolului Maradona, suspendat trei etape după un conflict cu Olăroiu

Diego Maradona (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Potrivit Gazzetta dello Sport, Maradona a primit şi o amendă de 2.700 de dolari, fiind amendat şi tehnicianul român Cosmin Olăroiu.

În timpul unui meci între cele două echipe, disputat în noiembrie, Maradona şi Olăroiu au intrat în conflict, insultându-se reciproc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici