Marcel Butuză a abandonat la Raliul Dakar

Pilotul Marcel Butuză şi-a fracturat o coastă în urma unei căzături şi a fost nevoit să abandoneze la Raliul Dakar încă din a doua etapă, informează un comunicat al echipei Vectra Racing Team.

160 afișări
Imaginea articolului Marcel Butuză a abandonat la Raliul Dakar

Marcel Butuză a abandonat la Raliul Dakar (Imagine: Mediafax Foto)

În prima etapă din America de Sud a Dakar-ului, proba specială s-a desfăşurat într-o zonă cu foarte mult praf, iar într-un viraj foarte strâns fără vizibilitate din cauza prafului ridicat de ceilalţi concurenţi, Marcel Butuză a căzut. În urma acestui incident, Butuză s-a ales cu o coasta ruptă şi deşi a suportat durerea în prima parte a zilei a doua, nu a putut ajunge mai departe de punctul de control orar nr. 2.

Aceasta este a doua participare a lui Marcel Butuză la Dakar după ediţia 2007, încheiată cu un abandon tehnic.

TITLURILE ZILEI

Un alt pilot de la Vectra Racing Team, Emanuel Gyenes a căzut într-o groapă nesemnalizată pe road book şi are probleme destul de grave cu braţul stâng (încă se aşteaptă rezultatul investigaţiilor medicale). Participarea lui Gyenes în continuare la Dakar este pusă sub semnul întrebării.

Romeo Duicu a rămas în schimb la Dakar 2009. Romeo Duicu l-a înlocuit pe Alex Gârbacea în echipă şi a devenit tată pentru prima oară cu doar câteva zile înainte de începerea raliului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici