Marcel Puşcaş: Am voturile necesare pentru a spera că mandatul lui Burleanu va fi primul şi ultimul

Marcel Puşcaş, unul dintre contracandidaţii lui Răzvan Burleanu la şefia FRF, a anunţat la ProSport LIVE că pe 1 martie îşi va prezenta oficial programul de candidatura.

384 afișări
Imaginea articolului Marcel Puşcaş: Am voturile necesare pentru a spera că mandatul lui Burleanu va fi primul şi ultimul

Marcel Puşcaş: Am voturile necesare pentru a spera că mandatul lui Burleanu va fi primul şi ultimul

Omul care i-a cedat voturile sale lui Burleanu în 2014 e sigur că nu va mai face aceeaşi greşeală şi la alegerile din aprilie 2018. Puşcaş spune că actualul şef al Casei Fotbalului e disperat şi face eforturi pentru a-şi menţine scaunul.

"Merge bine. E foarte multă lume nemulţumită de ce se întâmplă, în ciuda eforturilor făcute de actualul preşedinte pentru a-şi păstra scaunul. Este o disperare cum n-am văzut în viaţa mea. Mircea Sandu e glumă pe lângă ce poate face acest om (n.r. - Răzvan Burleanu). Loturile de fotbal feminin sunt la pregătire în Antalya, lucru care costă 70.000 de euro. Se putea face la Mogoşoaia cu doar 20.000.

TITLURILE ZILEI

Nu ştiu cât de dezvoltat e fotbalul turc, ţară musulmană, nu ştiu cât de dornici sunt turcii în ceea ce priveşte fotbalul feminin.

Federaţia Română de Fotbal e cea mai săracă din Europa. Nu trebuie aruncaţi banii. Sunt sute de mii de euro aruncaţi pentru a se păstra scaunul sub fund. Sunt banii tuturor cluburilor din România. Am impresia că această campanie nu se va termina bine. Inconştienţa, soră cu ignoranţa, o să lase urme adânci în această campania.

Pe 1 martie îl voi anunţa. 90% e gata, e clar, coerent. O să vedeţi. 30 de pagini spuse concret şi aplicabile în fotbalul românesc. E târziu şi dacă se mai amână încă patru ani... Oamenii de fotbal trebuie să spună un "nu" hotărât. E nevoie de reformă, altfel nu ştiu cum ma ieşim din nămol.

Am atâtea voturi câte să mă facă să sper că mandatul lui Burleanu va fi primul şi ultimul", a spus Marcel Puşcaş, la ProSport LIVE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici