Maria Sharapova nu va participa la Roland Garros: Câteodată, deciziile corecte nu sunt şi cele mai uşoare

Jucătoarea rusă de tenis Maria Sharapova, locul 35 WTA, a anunţat, miercuri, pe reţelele de socializare, că nu va participa la turneul de la Roland Garros.

488 afișări
Imaginea articolului Maria Sharapova nu va participa la Roland Garros: Câteodată, deciziile corecte nu sunt şi cele mai uşoare

Maria Sharapova nu va participa la Roland Garros. Motivul, anunţat chiar de ea

"Mă retrag de la Roland Garros. Câteodată, deciziile corecte nu sunt şi cele mai uşoare. Ca să privim partea pozitivă, m-am întors la antrenamente şi încerc să-mi recapăt uşor puterea în umăr. Îşi voi simţi lipsa, Paris! Ne vedem la anul", a anunţat rusoaica, într-un story pe Instagram.

Maria Sharapova este de două ori campioană la French Open, în 2012 şi 2014, ultimul trofeu câştigându-l în defavoarea româncei Simona Halep.

În 2018, trofeul a fost câştigat însă de jucătoarea română de tenis Simona Halep.

TITLURILE ZILEI

Turneul Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, se va desfăşura în perioada 26 mai - 9 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici