Marian Pană: Mă declar mulţumit şi cu acest egal

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Marian Pană, a considerat drept echitabil rezultatul de egalitate, scor 1-1, din partida cu CFR Cluj, apreciind că formaţia sa este una nou-promovată, în timp ce adversara este campioana en-titre a României.

14 afișări
Imaginea articolului Marian Pană: Mă declar mulţumit şi cu acest egal

Marian Pană: Mă declar mulţumit şi cu acest egal (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Îmi pare rău că nu am câştigat, îmi primul rând pentru suporteri. Niculescu trebuie felicitat pentru golul de generic reuşit. Până la final pot să mă declar mulţumit şi cu acest egal şi să nu se uite cine suntem noi, adică o echipă nou-promovată, şi cine este CFR Cluj, campioana ţării. Consider că până acum am avut un parcurs bun. Sunt extrem de bucuros pentru că nu au existat incidente între suporteri şi meciul s-a jucat doar pe teren", a spus Pană în conferinţa de presă de după meci.

La rândul său, atacantul Claudiu Niculescu, a apreciat drept echitabil rezultatul, menţionând, totuşi, că îi pare rău pentru suporteri că Universitatea Cluj nu a putut câştiga astăzi. "Îi mulţumesc domnului Cârţu pentru că, deşi mi-a dat câteva palme când îmi era antrenor, m-a învăţat să execut aceste lovituri libere, care pentru mine au devenit, scuzaţi lipsa de modestie, ca mersul pe bicicletă. Îmi pare rău pentru aceşti suporteri fantastici că nu am câştigat, dar cred că egalul de astăzi este echitabil", a spus Niculescu.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputată, vineri, la Alba Iulia, în compania echipei Universitatea Cluj, în primul meci al etapei a IX-a a Ligii I.

Niculescu a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, trimiţând mingea în vinclu din stânga porţii apărate de Stăncioiu, iar CFR Cluj a egalat prin Traore, în minutul 30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici