Marian Rada: Fanii ne-au cerut să ieşim de pe teren, dar nu puteam să facem aşa ceva

Tehnicianul echipei Rapid, Marian Rada, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu Astra Giurgiu, scor 3-2, că fanii au cerut formaţiei giuleştene să iasă de pe teren, dar a subliniat că nu putea face aşa ceva.

315 afișări
Imaginea articolului Marian Rada: Fanii ne-au cerut să ieşim de pe teren, dar nu puteam să facem aşa ceva

Marian Rada: Fanii ne-au cerut să ieşim de pe teren, dar nu puteam să facem aşa ceva

"Am jucat cu şapte fotbalişti foarte tineri. Subconştientul lor este destul de bulversat, le-am cerut să respecte fotbalul şi competiţia. Astra a meritat victoria, a fost mai bună. Am scăpat un egal printre degete. Fanii ne-au cerut să ieşim de pe teren, dar nu puteam să facem aşa ceva. Suporterii să ne susţină, dar nu aşa", a spus Rada la Digi Sport.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), echipa Rapid, într-un meci din etapa a XXXI-a a Ligii I, în care golul victoriei a fost înscris în ultimele secunde de joc, după ce rapidiştii egalaseră în minutul 90+1.

Golurile gazdelor au fost marcate de Takayuki '45, Yahaya '70 şi Bukari '90+3. Pentru Rapid au înscris E. Dică '77 şi Herea '90+1.

În minutul 36, jocul a fost oprit pentru câteva momente după ce Pecanha a acuzat o accidentare. Galeria Rapidului i-a chemat pe jucători să o salute, profitând de întrerupere. Fanii le-au cerut jucătorilor să iasă de pe teren. Fotbaliştii au ajuns până la marginea terenului, au aplaudat galeria, după care s-au întors pe gazon şi jocul a continuat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici