Marius Copil s-a calificat în optimile turneului challenger de la Indian Wells

Marius Copil, principalul favorit şi numărul 75 mondial, s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale challenger-ului de la Indian Wells (SUA), competiţie premergătoare turneului Masters care va avea loc între 8 şi 18 martie.

476 afișări
Imaginea articolului Marius Copil s-a calificat în optimile turneului challenger de la Indian Wells

Marius Copil s-a calificat în optimile turneului challenger de la Indian Wells

Tenismenul român l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-1, pe britanicul Liam Broady, locul 162 ATP. Broady (24 de ani) este fratele mai mic al jucătoarei Naomi Broady (27 de ani, 128 WTA, fostă 76).

De-a lungul întâlnirii, care a durat o oră şi două minute, Copil şi-a cedat serviciul o singură dată, în primul set, şi a reuşit cinci break-uri, asigurându-şi prezenţa în optimi după un game câştigat la zero.

Următorul adversar al lui Copil va fi câştigătorul dintre americanii Mitchell Krueger, locul 239 ATP, şi Reilly Opelka, locul 197 ATP.

TITLURILE ZILEI

În vârstă de 27 de ani, Marius Copil şi-a asigurat 2.580 de dolari şi zece puncte în clasamentul mondial de simplu, în urma accederii în optimile turneului challenger de la Indian Wells. Câştigătorul competiţiei va fi recompensat cu un premiu de 21.600 de dolari şi 125 puncte în clasamentul ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici