Marius Copil s-a calificat în semifinale la challengerul de la Izmir

Tenismanul Marius Copil, locul 176 ATP, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului challenger de la Izmir (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 64.000 de euro, informează site-ul oficial al atpworldtour.com.

95 afișări
Imaginea articolului Marius Copil s-a calificat în semifinale la challengerul de la Izmir

Marius Copil s-a calificat în semifinale la challengerul de la Izmir

Copil l-a învins, în sferturi, cu scorul de 6-2, 6-0, după 46 de minute, pe uzbekul Farruk Dustov, cap de serie numărul 8 şi locul 158 ATP.

În semifinale, Copil va juca în compania lui Mirza Basic (Bosnia-Herţegovina), locul 148 ATP şi cap de serie 7.

Pentru calificarea în semifinale la Izmir, Copil va primi 33 puncte ATP şi un cec în valoare de 3.250 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici