Marius Niculae a semnat pe patru sezoane cu Dinamo

Atacantul Marius Niculae a semnat un contract pe patru sezoane cu Dinamo, după ce "alb-roşii" au ajuns la un acord cu gruparea scoţiană Inverness pentru transferul jucătorului român.

73 afișări
Imaginea articolului Marius Niculae a semnat pe patru sezoane cu Dinamo

Marius Niculae a semnat un contract pe patru sezoane cu Dinamo (Imagine: www.fcdinamo.ro)

Niculae a semnat un contract pe patru ani, în prezenţa preşedintelui executiv Cristian Borcea, iar apoi s-a fotografiat cu fularul "câinilor" lângă echipa anului 2000, cu care a câştigat eventul în România, informează site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Sunt emoţionat. Mi-a fost dor de Dinamo, de vestiar, de toţi «câinii» mei. Sunt pregătit să fac performanţă. Când văd fularul alb-roşu nu pot să mai spun decât Forza Dinamo", a spus Niculae.

TITLURILE ZILEI

Vineri, la ora 13.30, la Rin Grand Hotel, Marius Niculae va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă.

Marius Niculae a mai evoluat la Dinamo Bucureşti în perioada 1996-2001. El a mai jucat la Sporting Lisabona (2001-2005), Standard Liege (2005/2006), FSV Mainz 05 (2006/2007) şi Inverness (2007/2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici