Martin Ambros, selecţioner România: Cehia a fost mai bună pe final şi în momentele importante

Martin Ambros a încercat să explice înfrângerea ruşinoasă din faţa unei reprezentative cu mult sub valoarea tricolorelor, dar care a gestionat mai bine finalul de meci.

318 afișări
Imaginea articolului Martin Ambros, selecţioner România: Cehia a fost mai bună pe final şi în momentele importante

Martin Ambros, selecţioner România: Cehia a fost mai bună pe final şi în momentele importante

"Cehia a fost mai bună pe final şi în momentele importante. Ele au revenit de fiecare dată când au fost conduse, mai ales în momentele critice ale meciului. Au jucat cu încredere, au avut singura ocazie să revină pe tabelă şi au fructificat-o. E clar că în anumite momente am tratat meciul altfel faţă de celelalte partide.

Nu au fost o echipe uşoare în aceste optimi de finală ale Campionatului Mondial, au jucat foarte inteligent cehoaicele. Au jucat rapid mai ales în repriza a doua când au avut nevoie. Fetele noastre au fost mai obosite şi am jucat sub presiune. N-am ştiut să gestionăm presiunea, iar ele au fost suficient de bune în anumite situaţii. Noi n-am fost norocoşi. Echipa a arătat foarte multă dorinţă, a arătat multă motivare, trebuia să găsim un echilibru. Trebuia să fim mai relaxaţi, ne-am dorit foarte mult victoria, nu vă puteţi imagina cât de mult", a spus Ambros Martin, la TelekomSport.

TITLURILE ZILEI

Spaniolul a fost adus la naţională de preşedintele FRH, Alexandru Dedu. Martin e antrenor şi la formaţia maghiară Gyor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici