Măsuri de ordine publică şi siguranţă publică la meciul România - Polonia, de pe Arena Naţională

Jandarmeria Capitalei a organizat, miercuri, şedinţa de cooperare a forţelor implicate în asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Poloniei, de vineri, 11 noiembrie, pe Arena Naţională din Capitală, la ora 21.45.

723 afișări
Imaginea articolului Măsuri de ordine publică şi siguranţă publică la meciul România - Polonia, de pe Arena Naţională

Măsuri de ordine publică şi siguranţă publică la meciul România - Polonia, de pe Arena Naţională (Imagine: Silviu Matei/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, în cadrul acestei întâlniri au fost stabilite măsurile şi responsabilităţile ce revin structurilor implicate în organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment.

Federaţia Română de Fotbal, în calitate de organizator al jocului sportiv a comunicat Jandarmeriei Capitalei următoarele date:

– Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30 doar pe bază de bilete şi invitaţii.

– Pentru acest meci organizatorul a pus în vanzare 48.000 de bilete.

– Casele de bilete vor rămâne deschise şi în ziua meciului până la ora începerii partidei.

– La meci sunt aşteptaţi aproximativ 3.000 de suporteri polonezi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici