Mbappe şi Haaland fac spectacol în primul trailer al FIFA 21

  • EA Sports a lansat primul trailer al jocului din seria FIFA 21 care va fi lansat în luna septembrie
  • Kylian Mbappe, starul celor de la Paris Saint-Germain, este starul de pe coperta jocului
  • Erling Haaland, Joao Felix, Trent Alexander Arnold şi Eric Cantona sunt alte staruri care apar în trailer
531 afișări
Imaginea articolului Mbappe şi Haaland fac spectacol în primul trailer al FIFA 21

Mbappe şi Haaland fac spectacol în primul trailer la FIFA 21

Cel mai aşteptat joc de fotbal revine! FIFA 21 este următorul joc din populara serie care a vândut peste 10 milioane de copii în 2019. Kylian Mbappe, Erling Haaland şi Joao Felix apar în trailerul noului joc.

Noul joc promite să fie mai realist ca niciodată. Gamerii vor fi recompensaţi pentru creativitatea de pe gazonul virtual în timpul jocului. Iar sistemul Volta se întoarce în joc cu mai multe terenuri.
 
FIFA 21 va fi lansat în luna septembrie şi va fi primul joc din serie disponibil pe PlayStation 5 şi Xbox X.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici