Meciul Bianca Andreescu - Anett Kontaveit, de la Miami Open, se joacă luni. ORA confruntării

Bianca Andreescu (24 WTA) continuă lupta pentru al doilea titlu consecutiv al sezonului, la Miami Open, luni, de la 18:30, când o va înfrunta în optimi pe Anett Kontaveit (Estonia; 19 WTA). Cele două se află în faţa primei partide directe.

678 afișări
Imaginea articolului Meciul Bianca Andreescu - Anett Kontaveit, de la Miami Open, se joacă luni. ORA confruntării

Bianca Andreescu - Anett Kontaveit, de la Miami Open, se joacă luni, de la 18:30

Bianca Andreescu a trecut în turul anterior de nemţoaica Angelique Kerber (31 de ani, 4 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-1, şi a ajuns la zece succese consecutive. Prin această performanţă, Andreescu va ajuge, cel puţin, pe locul 23 în clasamentul de simplu, pe locul 3 în cursa pentru Turneul Campioanelor şi şi-a asigurat 120 de puncte şi un cec de 91.205 de dolari.

De partea cealaltă, Kontaveit a trecut cu emoţii, în ultima partidă de la Miami, de Ajla Tomljanovic (Australia; 40 WTA), după două ore şi 30 de minute. S-a impus în 3 seturi şi a trăit dramatic ultima rundă, decisă la tie-break. În primul tur, sportiva din Estonia a dispus de Aryna Sabalenka (Belarus; 9 WTA).

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici