Meciul de fotbal feminin România – Belgia, din preliminariile Euro 2021, se joacă la Cluj Napoca

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, marţi, că meciul dintre naţionala feminină de fotbal a României şi cea a Belgiei, din preliminariile Euro 2021, se va disputa, la data de 8 octombrie, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj Napoca.

221 afișări
Imaginea articolului Meciul de fotbal feminin România – Belgia, din preliminariile Euro 2021, se joacă la Cluj Napoca

Meciul de fotbal feminin România – Belgia, din preliminariile Euro 2021, se joacă la Cluj Napoca

Nu este pentru prima dată când fetele vor juca pe stadionul celor de la CFR Cluj. Acestea au avut parte de susţinerea a 7111 spectatori la barajul cu Portugalia din toamna anului 2016, încheiat la egalitate, 1-1.

În finala Euro 2017 de fotbal feminin, s-au întâlnit Olanda şi Danemarca. Meciul s-a încheiat cu victoria olandezelor, cu scorul de 4-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici