Meciul de rugby România - Ucraina s-a amânat din cauza vremii

Federaţia Româna de Rugby a decis, marţi, să amâne meciul cu reprezentativa Ucrainei, din Cupa Europeană a Naţiunilor, programat pentru sâmbătă, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, informează site-ul oficial al FRR.

98 afișări
Imaginea articolului Meciul de rugby România - Ucraina s-a amânat din cauza vremii

Meciul de rugby România - Ucraina s-a amânat din cauza vremii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Variante de disputare a acestei partide erau Timişoara, Mangalia şi Constanta, dar toate au căzut din cauza prognozei meteo.

Naţionala României va rămâne în cantonament la Izvorani până la sfârşitul săptămânii.

Meciul cu Ucraina urmează să fie reprogramat de către FIRA-AER.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici