Meciul România - Ungaria: Aproape 3.400 de poliţişti, mobilizaţi pe traseele suporterilor unguri

Aproape 3.400 de poliţişti au fost mobilizaţi, la nivel naţional, pe traseele folosite de suporterii unguri, de la intrarea în ţară şi până în Capitală, în aeroporturi şi gări, precum şi în Bucureşti, pentru a preveni eventualele incidente violente, informează Poliţia Română.

397 afișări
Imaginea articolului Meciul România - Ungaria: Aproape 3.400 de poliţişti, mobilizaţi pe traseele suporterilor unguri

Meciul România - Ungaria: Aproape 3.400 de poliţişti, mobilizaţi pe traseele suporterilor unguri (Imagine: Tibi Bologh/ Mediafax Foto)

"Poliţia Română a luat măsuri pentru o deplasare în siguranţă, măsurile de ordine publică şi fluenţă rutieră pe traseele de deplasare de la frontiera ungaro-română, precum şi din celelalte zone ale ţării, până în Bucureşti, fiind asigurate de către 2.293 de poliţişti, dintre care 504 de poliţişti rutieri, 1258 de ordine publică, 363 de poliţişti de la transporturi şi 168 de poliţişti din alte structuri", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, joi, de IGPR.

În acelaşi timp, joi şi vineri, în Bucureşti şi pe traseele care leagă Aeroportul "Henri Coandă" de Naţional Arena, vor fi scoşi în stradă de 1.098 de poliţişti, dintre care 128 de poliţişti rutieri, 695 de poliţişti de ordine publică, 128 de poliţişti de la transporturi şi 157 de poliţişti din alte structuri.

De asemenea, poliţiştii Secţiilor Regionale de Transporturi vor fi în alertă în zona Aeroportului "Henri Coandă", în staţiile de cale ferată şi pe trenurile de călători care vin către Bucureşti, cu precădere pe ruta CF Arad, Deva, Braşov şi Bucureşti, precum şi pe rutele CF din judeţele Harghita, Covasna şi Mureş, către Capitală.

Totodată, vineri, în ziua meciului, traficul rutier va fi restricţionat, gradual, începând cu ora 15:00 pe: strada Maior Coravu, între şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în Stadionul Naţional, strada Vatra Luminoasă, între şoseaua Mihai Bravu şi strada Pierre de Coubertin strada Pierre de Coubertin, între şoseaua Iancului şi Rondul de la intrarea în Stadionul Naţional.

Excepţie de la restricţiile rutiere fac autovehiculele destinate situaţiilor de urgenţă, precum şi transportul RATB.

Rute ocolitoare recopmandate de poliţişti sunt Şos. Mihai Bravu - Şos. Iancului - Şos. Pantelimon şi bulevardul Unirii - bulevardul Basarabia - bulevardul Chişinău - Şos. Pantelimon.

Meciul de fotbal România-Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, va avea loc vineri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici